MWW-logo

top
Page

Mini Weg Wedstrijd de Coureur

Het is alweer bijna een week geleden dat op het parcours van RCMD de Coureur de derde MWW werd verreden. Hoewel de ochtend grijs begon stonden de deelnemers al vroeg aan de inschrijftafel.

MWW Maassluis - podium cat. 2

Na lekker ingereden te hebben, luidde om elf uur de bel voor de start van categorie 1. Hier gingen 17 renners van start voor hun bijna 6 km wedstrijd.
Na een goed kwartier was iedereen binnen en kon categorie 2 zich klaarmaken voor hun race over een ruime 7 km. Ook hier was er een mooie bezetting van 16 renners. In beide ritten werd er flink door gereden. Waarschijnlijk wilden ze allemaal droog binnen komen want de lucht werd helaas steeds grijzer.

De categorieën 3 en 4 kregen tijdens hun race jammer genoeg te maken met wat regen. Gelukkig was het niet veel , maar ja zon is toch lekkerder.

Na de pauze was het tijd voor de laatste drie categorieën 5, 6 en 7. Ook bij hen was er af en toe een miezer buitje maar dat had geen invloed op de felheid van de race. Even leek het er op dat categorie 6 en 7 samen zouden gaan starten ivm een lage opkomst in categorie 7. Maar uiteindelijk kwamen er toch genoeg om categorie 7 een eigen race te laten rijden

In totaal een mooie opkomst voor de derde MWW van dit seizoen.

Matthijs Loerts.
Voorzitter RCMD de Coureur.

« prev top
top
News

facebook-icon 

MCC-wedstrijden

MiniCycloCross-wedstrijden zijn bedoeld voor alle jeugdleden (met start- of jeugdlicentie) van verenigingen uit de Regio West.
Nieuwelingen die geen KNWU/landelijke wedstrijden rijden mogen ook meedoen. Zij starten (en worden geklasseerd) bij categorie 7.

Het aanbod van leuke wedstrijden voor de jeugd in onze regio is niet zo groot of het niveau ligt vaak hoog aangezien de renners vaak uit het hele land komen.
Om iedereen de kans te bieden naast de training ook enkele wedstrijden te kunnen rijden is een aantal jaar geleden het idee ontstaan voor een aantal wedstrijden in onze regio.

meer info....


Komende wedstrijden:

Zaterdag 6 januari

Rotterdam
RRC de Pedaalridders
op het parcours van RWC Ahoy
Landscheiding 101 (ten noorden van Rotterdam Airport)
Rotterdam
tel. 010 - 4229171
www.depedaalridders.nl


(Voorlopige) kalender 2023/24....


 

Iets voor op de website?

Een berichtje, verslag of (linkje naar) foto's: mail:

nieuw

Uitslagen Alphen a/d Rijn

De uitslagen van de MCC-wedstrijd bij WV Avanti staan weer op de uitslagenpagina.
Foto's zijn te vinden op hun eigen facebookpagina.

MCC Alphen


Dit jaar ook voor nieuwelingen...

Nieuwelingen die niet aan KNWU/landelijke veldritten meedoen mogen ook mee rijden. Deze renners/rensters starten (en worden geklasseerd) bij categorie 7.

en renners uit Noord-Holland

Vanaf 1 juli zijn de KNWU-districten Zuid- en Noord-Holland samengevoegd tot de Regio West. Renners uit Noord-Holland mogen dan ook deelnemen aan de MCC-wedstrijden.


Gemaakt met CMSimple | TiG | Login